Глистопад. 1ва серия.


Семейна драма тресе България. Бащата на рода, Бащицата, току що с прискърбие е открил, че неговата любимка - новата министърка на здравеопазването (по-известна като Баба Мляко) се оказва брат на стария министър на здравеопазването. Назрява корупционен скандал. В същото време след няколкомесечно съвместно разследване на ДАНС, УНСС и ДДС се установява, че Альоша в Пловдив всъщност е паметник на Алексей Петров, а идейният проект е на Ахмед Доган, който е получил хонорар в размер. Размерът няма значение.
Семейната разруха се засилва съвсем след скандалното разкритие, че причината за ареста на Дънката е печатна грешка. Всъщност органите на реда е трябвало да арестуват не Дънката, а Дянката. С помощта на специални разузнавателни средства е записан разговор при обсъждането на предстояща семейна сватба. На предложението на масата да сядат роднина-милионер-роднина-милионер Дянката заявява, че практически е невъзможно президентът да седне до всеки на масата.
В края на серията семейството се събира на вечеря. Бащицата сяда последен с думите:
- Не ме ядосвайте, защото молбата за развод ми е в джоба!
Очаквайте в следващата серия на Глистопад – младежът Яне започва да усеща мъжът в себе си, което боли. Но Сергей завижда.

Глистопад. Кратка истерия на бългерия.

Коментари

Очакваме серия 2.
Надежда Тончева каза…
;-)) доброоо, добро е - давай нататък. Яне и мъжки вълнения звучи цветно, така че раздай се образно, колкото ти душа може:)
в момента събираме средства за заснемането на втората серия, както и за адвокат ;)

Популярни публикации