Да, идиоти, СПИН-ът се лекува с Доместос.





В малоумието на соц-а ни навираха в избеното помещение на гимназията, за да ни прожектират дружно филмчета, свързани със сексуалното съзряване. За учителите това беше досадно задължение, но за нас, пъпчивите, беше законно порно. Нищо, че филмчетата бяха наивни – тази рисунка в онази рисунка води до болест или бебе (или и двете). Нищо възбуждащо.
Завиждам им сега на пъпчивите. Пускат телевизора и гледат тази реклама:

http://www.youtube.com/watch?v=BwZuL3gitd0


Няма да коментирам качеството на тази реклама, защото такова няма. Това е национална кампания за борба с най-опасната болест. Правена е не само с мерак, напън и мирис. Правена е с благословия и пари. Има три групи гениталии, към които искам да се обърна сега.
ДО поръчителите, авторите и изпълнителите на тази кампания:
Следващият път, когато решите да третирате младото поколение като идиоти направете телетъбис на порно филм.
Всъщност не бях откровен. Ето сега ще съм откровен:
Децата не са идиоти.
Единствените деца-идиоти могат да бъдат произведени от вас.
Затова ви моля да използвате презервативи.




.

Коментари

Нина каза…
Всяка година все едни и същи коментари по отношение рекламите срещу СПИН. Не мисля, че е толкова лоша, а да не говорим, че все пак е насочена към определена таргет група - на тия, които едва ли много биха се зачели в образователна литература, за да разберат как да се пазят. Така че какво и е?!
Bla каза…
Рекламата е шампионат по малоумие, а постът ти важи от-до.
Анонимен каза…
Какво й има ли? Я си представете подобно филмче за: рак (яжте био храни и се забавлявайте!), катастрофа (слагайте колани и се забавлявайте!), инфаркт (вземайте хранителни добавки и се забавлявайте!), самоубийства (вземайте си розовото хапче и се забавлявайте!), терористични атаки (стойсте си вкъщи и се забавлявайте!).. И всичко това в стил "тоалетно пате". Не е ясно ли кое е нередно? От СПИН сигурно са починали повече хора по света, отколкото от всички тези нещастия заедно. И т'ва видео крещи "ама к'во от това? нас не ни засяга - когато се бодем, не използваме една игла... "
Убийствен текст, Бимбалов!
Нина каза…
Може да се кажат още много неща, но спорът е напълно безмислен, затова по същество - кога за последно се тествахте за ХИВ?
Анонимен каза…
клипът е шит! - това е ясно на всички. особено на тази, които са пряко/косвено ангажирани от/в рекламния бранш.
дали младото (а и не само) поколение българи са идиоти или не - много е спорно. има страхотни хлапета с потенциал на визионери, но има и такива, които едва ли биха разбрали което и да е послание, ако е на фон различен от чака-рака фон
Анонимен каза…
"затова по същество - кога за последно се тествахте за ХИВ?"
само не разбрах кое му е съществото?! клипът не казва нищо за тестване...само за входове...за свирката не стана ясно дали само се пробва или успява да им/ни влезе и от там...
за мен това творение е доказателство, че когато човек много се напъва, най-често не насира.
Анонимен каза…
http://www.dailymotion.com/video/x1o47l_aides-femme-vivez-assez-longtemps_news

за сравнение
Иван (: каза…
Именно! (:

Изобщо за какъв клип става дума? Някакъв анонимен опит за анимация на adobe flash, но с резултат - power point презентация за проститутки. Изобщо как се е стигнало до излъчването му?
Зачетох се в блога и се позабавлявах, но този идиотизъм явно съм го пропуснал. Няма толкова дебилен клип...хареса ми горния лаф "power point презентация за проститутки" :D :D...И аз се чудя кога и ...защо по дяволите са излъчили нещо подобно...
Неви каза…
Попаднах на този сайт, търсейки неща, свързани с тематиката и трябва да поздравя собствениците! Чудесно систематизирана информация.
Поздравления! Поздрави, Internet Magazini Team

Популярни публикации